Aszalt szilvával, fehér penészes sajttal töltött pulykamell diós bundában

Az aszalt szilvát körülbelül 1 órán keresztül áztatjuk borban vagy konyakban.
A pulykamell szeleteket vékonyra klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd ráhalmozzuk a kockára vágott Helebrand fehér penészes sajtot és a lecsepegtetett szilvát.
Szorosan feltekerjük, a tekercseket bepanírozzuk összetört dióbél és zsemlemorzsa keverékébe, és forró olajban kisütjük.

TIPP: a még ünnepibb végeredmény érdekében forralt borba is áztathatjuk a szilvát.

Jó étvágyat!

Te üzensz, én válaszolok...

Ha sikerült felkeltenem az érdeklődésedet valamelyik termékemmel kapcsolatban vagy kérdés merült fel benned, az alábbi űrlap kitöltésével elkezdődhet köztünk valami :)

5 + 10 =

Sajtműhelyem címe

+36 20 982 5252

Partnerek

                           

A weboldal cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény növelése érdekében és statisztikai célokból. A weboldal által használt cookie-k személyes adatgyűjtését és az adatkezelési tájékoztató tartalmát elfogadom.

További információk az Adatkezelési tájékoztatóban olvashatóak.